Beste Internet Provider
Internet provider KPN Internet provider XS4ALL Internet provider Ziggo Internet provider Online Internet provider Tele2
Internet provider Telfort Internet provider Youfone Internet provider T-Mobile Internet provider Fiber Internet provider NLE Internet provider Caiway


Nu ook het aanbod van Stipte internet beschikbaar

Nu ook het aanbod van Stipte internet beschikbaar
Geplaatst op: 28-03-2016
Vanaf nu is ook het aanbod van Stipte Internet beschikbaar op beste-internetprovider.nl. Stipte Internet is een naam die nog niet heel lang in Nederland bestaat, pas sinds juni 2014. Maar de wortels van deze provider gaan veel langer terug. Bijna 25 jaar zelfs. Voordat Stipte twee jaar geleden in Nederland werd ge´ntroduceerd was het actief onder de naam Scarlet internet; een naam die vele jaren heeft bestaan. Intussen is Stipte wel overgenomen door een andere provider, namelijk Fiber, maar de naam Stipte blijft wel bestaan.

Stipte heeft een vrij compleet dienstenpakket. Het biedt internet, telefonie en televisie, in verschillende pakketsamenstellingen. De basis van alle pakketten is de internetaansluiting. Internet van Stipte is verkrijgbaar via de reguliere telefoonlijn (DSL) alsook via glasvezel. Uiteraard geldt voor glasvezel wel dat dit op uw adres leverbaar moet zijn; het glasvezelnetwerk in Nederland groeit hard, maar glasvezel is nog niet in alle gemeenten aangelegd. De snelheden die Stipte biedt zijn 30, 50 en 80 Mb/s voor de DSL verbindingen. De glasvezelpakketten van Stipte hebben een aanzienlijk hogere snelheid dan internet via DSL. Snelheden hiervan zijn namelijk 100, 200 of 500 Mb/s.

Zoals hierboven geschreven biedt Stipte biedt haar diensten in verschillende pakketsamenstellingen. Deze zijn als volgt:

  • Pakketten met alleen internet
  • Pakketten met internet en telefonie
  • Pakketten met internet en televisie
  • Alles-in-1 pakketten met internet, televisie en telefonie

De pakketten met internet en telefonie worden als Scarlet One aangeboden. Hierbij heeft u de keuze of u internet via DSL of glasvezel wilt en u krijgt hierbij tevens een vaste telefoonaansluiting. Hiermee belt u voor een starttarief van 10 cent plus 8 cent per minuut naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Wilt u meer controle over de belkosten, dan kunt u tegen een gunstig tarief een belbundel afnemen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor 5 Euro per maand extra 300 minuten naar vaste en mobiele nummers in Nederland bellen. Er zijn verschillende bundels beschikbaar, groot, klein, binnen Nederland en buiten Nederland, in de EU.

Er zijn twee verschillende Alles-in-1 pakketten van Stipte. De een heet Stipte Family, de andere Stipte Alles-in-1. Beiden bevatten internet, telefonie en televisie, maar er zitten grote verschillen tussen deze twee pakketten. Het Family pakket is namelijk een eenvoudiger pakket, gelijk aan de specificaties van Stipte One, maar dan met digitale televisie van Digitenne in het pakket. Hiermee ontvangt u 29 verschillende zenders. Dit pakket wordt gratis door een monteur ge´nstalleerd, waarbij de modem voor u wordt ge´nstalleerd en de televisie en maximaal een laptop, tablet en smartphone wordt ingesteld.

Het Alles-in-1 pakket is veel omvangrijker dan het Family pakket. Het tarief voor dit pakket ligt weliswaar 15 Euro per maand hoger (54,95 voor het Alles-in-1 tegenover 39,95 voor het Family pakket), echter ontvangt u in dit pakket ook veel meer. Het zenderaanbod omvat meer dan 120 televisiezenders, waarvan 37 in HD-kwaliteit en meer dan 140 radiozenders. Inbegrepen zenders zijn de bekende zenders uit Nederland, plus een grote hoeveelheid aan themakanalen: sport, educatief, nieuws en landelijke zenders uit landen Engeland, Duitsland, BelgiŰ, Frankrijk. Ook is het zeer populaire HBO standaard in het pakket opgenomen.

Met zoveel zenders kan het soms moeilijk zijn om te kiezen. Daarom kunt u tot 6 programmaĺs tegelijkertijd opnemen. Ook heeft u toegang tot Uitzending Gemist en Begin Gemist. Met Uitzending Gemist kijkt u tot 10 dagen terug. Als een programma al bezig is en u schakelt later in, kunt u met Begin Gemist met een druk op de knop terug naar het begin van het programma. Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld later thuis bent, of andere bezigheden had. Meer dan 60 zenders uit het pakket kunt u ook via een app op uw tablet kijken.
Het Alles-in-1 pakket is verkrijgbaar met alle genoemde downloadsnelheden. Er is wel een verschil met de belbundel zoals deze voor Scarlet One en Family beschikbaar is: bij het Alles-in-1 pakket betaalt u geen 5 Euro extra zoals dit voor de voordeligste bundel bij One en Family geldt. Bij het Alles-in-1 pakket betaalt u 10 Euro per maand extra. Hiervoor kunt u dan wel onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

De installatie van het Alles-in-1 pakket wijkt ook af van de installatie van het Family pakket. Het Alles-in-1 pakket wordt ook gratis voor u ge´nstalleerd, echter gaat Stipte een stap verder. Stipte streeft naar kwaliteit en brengt dat tot uiting in de service bij installatie. Het Alles-in-1 pakket wordt door een monteur ge´nstalleerd, waarbij ruim de tijd wordt genomen om alle bekabeling weg te werken. Als er moet worden geboord in de vloer of in de muur om de kabels te trekken, wordt dit voor u gedaan. De modem en TV Settopbox wordt met nieuwe bekabeling aangesloten, evenals voor de computer(s), telefoons, spelcomputers mochten deze ook aangesloten moeten worden. Alle draadloze apparaten zoals laptops, tablets, smartphones en spelcomputers worden voor u ingesteld. Als de monteur eenmaal klaar is, krijgt u een uitgebreide demonstratie over hoe alles is ingesteld en aangelegd.

Naar de verschillende pakketten van Stipte ╗
Naar de website van Stipte voor uitgebreidere informatie en pakketmogelijkheden ╗

Overige nieuwsberichten
Youfone toegevoegd aan Beste Internetprovider
Geen aansluitkosten T-Mobile wanneer u via Beste Internetprovider overstapt
Aanbod van Caiway toegevoegd aan beste-internetprovider.nl
NLE nieuw op beste-internetprovider.nl
Gratis Fox Sports Eredivisie voor KPN mobiel klanten
Gratis tablet en Ziggo Sport bij Ziggo Alles-in-1
De KPN All Inclusive weken zijn er weer
Vodafone: televisie, internet en vast bellen: 19,50 per maand
Tele2 nu de eerste 3 maanden slechts 10 Euro per maand
KPN Alles-in-1 pakket nu met korting, monteur en geen activatiekosten
12 maanden korting op de Alles-in-1 pakketten van Online.nl
Nieuw: Vodafone, een nieuwe internetprovider met een bekende naam
KPN All Inclusive Weken: nu diverse extraĺs Ún korting bij Alles-in-1 Thuis
Gratis cadeaus bij Online.nl
Zomeractie bij Online.nl. Nu extra korting op het Alles-in-1 pakket
KPN Alles-in-ÚÚn met Interactieve TV, nu 3 maanden lang met korting
Gratis Galaxy Tab 2 nu ook bij 3-in-1 pakket van T-Mobile Online
Ruim 150 Euro voordeel op het UPC Alles-in-1 Voordeelpakket
Gratis Samsung Galaxy Tab 2 bij T-Mobile Internet + Bellen
Een half jaar lang gratis Film1 bij UPC
Sterke prijsverlaging bij T-Mobile Online
Tele2 Summer Sale van start
KPN verhoogt downloadsnelheid Premium pakket fors
Scherp geprijsde actie met Snel Internet van T-Mobile Online
Ontvang 50% korting tijdens de UPC Halveerweken
Stap over naar Canal Digitaal en ontvang gratis een Playstation3
Online heeft nu ook een 4-in-1 pakket
Kies voor internet, televisie en bellen van Tele2 en bespaar tot 340 Euro
Online.nl heet vanaf nu T-Mobile Online
De overstapdagen bij UPC zijn begonnen
Nieuw pakket van Online: Vast + mobiel internet met tablet pc
Vernieuwde website Beste Internetprovider live
Combinatie actie van Online Internet en T-Mobile met gratis iPhone
Nieuwe website Beste Internet Provider live
De beste internet providers:
Nieuwste aanbiedingen
 
Overstap informatie
Overstappen van internetprovider
Wissel van Provider
 


Deze website opereert als zelfstandige informatiepagina en biedt slechts een overzicht met suggesties naar diverse internet service providers.
Getracht wordt alle informatie op deze website zo actueel mogelijk te houden, echter kan de actualiteit van de gegevens niet gegarandeerd worden.
Kijk voor de juiste tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van abonnementen te allen tijde op de website van de aanbieder.
Aan de informatie en tarieven zoals verstrekt op deze website kan nadrukkelijk en op geen enkele wijze rechten worden ontleend, noch kan de beheerder van
deze website op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke vorm dan ook.
Bent u van mening dat informatie op deze website op een onjuiste manier is weergegeven, stuur dan een bericht naar info@beste-internetprovider.nl.