Beste Internet Provider
Internet provider KPN Internet provider XS4ALL Internet provider Ziggo Internet provider Online Internet provider Tele2
Internet provider Telfort Internet provider Youfone Internet provider T-Mobile Internet provider Fiber Internet provider NLE Internet provider Caiway


Caiway Alles-in-1 Voordelig

Details van Alles-in-1 Voordelig van Caiway
Logo Caiway Het Alles-in-1 Voordelig pakket is het instappakket van Caiway. Het is een compleet pakket met een 100 Mbit/s downloadsnelheid, ruim 70 zenders, waarvan meer dan 30 in Full HD kwaliteit en voordelige telefonie. Met deze glasvezelverbinding kunt u met meerdere personen / apparaten tegelijk online zijn, zonder snelheidsverlies, waarbij het uploaden en downloaden ook nog eens even snel is.

Televisie bekijkt u via de coaxkabel, met het allerbeste beeld met meer dan 70 tv zenders, waarvan 35 in Full HD. Ook kunt u via de kabel gratis televisie kijken op extra televisies in huis, maar ook live op uw tablet, smartphone, laptop en pc.

Voor telefonie betaalt u een start- en gesprekstarief van 11 cent per minuut, waarbij u per gebelde seconde betaalt. Tegen een meerprijs is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar nummers in Nederland.

Met een Alles-in-1 Voordelig pakket kijkt u televisie via de kabel (coax). Internet en telefonie gaat via glasvezel. Indien u kiest voor Interactieve TV ontvangt u een interactieve tv-ontvanger. Deze sluit u aan via glasvezel.

CAIW bestaat sinds 1981 en levert onder de merknaam Caiway digitale radio- en televisie, internet en telefonie aan consumenten in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente. Dit pakket is snel en eenvoudig te bestellen via de website van onze partner Caiway. Op de website van Caiway vult u in enkele eenvoudige stappen het bestelformulier met uw gegevens in en u verstuurt de aanvraag.

Prijs per maand € 46,00
Downloadsnelheid 100 Mb/s
Uploadsnelheid 100 Mb/s
Internet in pakket ja
Telefonie in pakket ja
Televisie in pakket ja
Actie ja
Tijdelijk betaalt u gedurende de eerste 3 maanden slechts 39 Euro per maand.
 
Bekijk de andere pakketten van de internet provider Caiway
Klik voor alle andere abonnementen van Caiway »
Laatste nieuwsberichten
Youfone toegevoegd aan Beste Internetprovider
Geen aansluitkosten T-Mobile wanneer u via Beste Internetprovider overstapt
Aanbod van Caiway toegevoegd aan beste-internetprovider.nl
NLE nieuw op beste-internetprovider.nl
Gratis Fox Sports Eredivisie voor KPN mobiel klanten
De beste internet providers:
Nieuwste aanbiedingen
 
Overstap informatie
Overstappen van internetprovider
Wissel van Provider
 


Deze website opereert als zelfstandige informatiepagina en biedt slechts een overzicht met suggesties naar diverse internet service providers.
Getracht wordt alle informatie op deze website zo actueel mogelijk te houden, echter kan de actualiteit van de gegevens niet gegarandeerd worden.
Kijk voor de juiste tarieven, informatie, voorwaarden en vereisten m.b.t. het afsluiten van abonnementen te allen tijde op de website van de aanbieder.
Aan de informatie en tarieven zoals verstrekt op deze website kan nadrukkelijk en op geen enkele wijze rechten worden ontleend, noch kan de beheerder van
deze website op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke vorm dan ook.
Bent u van mening dat informatie op deze website op een onjuiste manier is weergegeven, stuur dan een bericht naar info@beste-internetprovider.nl.